Yrityksille


Erotu eduksesi kilpailijoista. Ensivaikutelma on tärkeää. Yrityksen kannattaa panostaa visuaaliseen ilmeeseen ja laadukkaisiin valokuviin henkilöstöstä, miljööstä, tuotteista ja palveluista. Laadukas valokuva on tehokas viestinviejä. Suunnitellaan yhdessä, miten teidän yrityksenne ja työntekijänne kuvataan parhaassa valossa.

” Työtapani on yksilöllinen suunnittelusta toteutukseen: räätälöin aina työt asiakkaan toiveiden mukaan ja teen kaikkeni, että lopputulos olisi persoonallinen, Sinun näköisesi tai yrityksenne näköinen.”

1. Suppea. Profiilikuvaus. Matrikkeli, Linkedin, Facebook jne. 75€.  Sisältää kuvauksen, koevedokset ja yhden tiedoston käyttöoikeuksin. Kuvauksessa keskitytään kasvokuvaan. Lisätiedostot 30€/kpl. Viimeistelty käsitelty tiedosto käyttöoikeuksin valitaan koevedoksista. Koevedokset tulevat salasanalla suojattuna nettigalleriaan. Jos haluaa toisen/useamman kuvan tästä kuvauksesta esimerkiksi eri ilmeellä – lisätiedostot ovat 30€/kpl.

2. Laaja. Profiilikuvaus. Matrikkeli, Linkedin, Facebook jne. 130€/hlö, kasvo- ja puoli/kokovartalokuvia. Hintaan sisältyy 2 koevedoksista valittua viimeisteltyä tiedostoa käyttöoikeuksin. Lisätiedostot 30€/kpl.

Ryhmäkuvaus alkaen 130€.

Teen kuvauksia myös yritysten toimitiloissa. Aloitusmaksu 250€.

Yli 10 hengen firmat, kysy tarjous.

Yrityshintoihin lisätään alv 24%.

Kuvia tuotteista syvättyinä ja käyttökuvia. Kysy tarjous.

Kysy tarjous.

175-250€ +mahdolliset matkakorvaukset jos kuvaus muualla kuin Hyvinkään lähialueella.

Kysy tarjous.