Rippikuvaus


Kuvittelepa, miltä tuntuu, kun konfirmaatio ohi ja seisot kirkon ovella onniteltavana. Tämä huippuhetki on teidän perheessänne pian käsillä. On juhlan aika. Järjestelyitä riittää, ja kuvaus on yksi niistä. Siinä toivon voivani olla avuksi, etsimässä sopivinta vaihtoehtoa niin kuvauksen ajankohdaksi kuin kuvan tyyliksi.

Rippijuhla on tärkeä etappi ihmisen elämässä. Se symboloi kasvua, sitoutumista ja uuteen vaiheeseen astumista. Nämä käännekohdat on tapana tallentaa kuviksi.

Perinne ei kuitenkaan velvoita tavanomaisuuteen, vaan tuttukin aihe voidaan kuvata tuoreesti. Jokainen ripille päässyt ansaitsee yksilöllisen kuvan, joka vielä vuosienkin jälkeen herättää lämpimiä muistoja. Rippikuvissa kuvattavan persoonallisuus voi ilmetä pukeutumisen lisäksi taustassa sekä kuvausasennossa ja -rekvisiitassa. Usein rakkaaseen harrastukseen liittyvä esine voi olla se piste iin päälle, joka puhaltaa kuvaan hengen. Kuvaa voidaan myös käsitellä raikkaasti. Rippikuvauksen hinta 125€. Varaa aika kuvaukseen tästä  Ajanvaraus myös puhelimitse 050 535 0575 tai sähköpostitse hanna.tarkiainen(@)kuvitelmia.fi