boudoir/huomenlahja


Haluatko antaa rakkaallesi unohtumattoman huomen- tai hääpäivälahjan? Mietititkö, miten voisit yllättää sydänystäväsi polttareissa tai ystävänpäivänä? Kaipaatko omaan arkeesi piristystä, tai tahdotko ikuistaa itsesi sellaisena kuin olet nyt? Varaa aika elämykselliseen boudoir-kuvaukseen! 

Onnistunut valokuva on aina kohteensa näköinen, mutta boudoir-otoksille yhteistä on se, että kuvattava on niissä alasti tai pukeutunut alus- tai yöasuun, usein korkokenkiinkin. Kuvan tunnelma voi olla mitä tahansa hempeän romanttisesta tai kujeilevasta dramaattisen rohkeaan – tyylikkäästä aistillisuudesta ja esteettisyydestä tinkimättä. 

Boudoir-kuvassa jokainen on kaunis, täydellinen omana itsenään. Valokuvaajana teen parhaani, että sinusta tuntuu siltä jo kuvaustilanteessa. Tai teistä: boudoir-kuvaukseen ovat toki tervetulleita myös pariskunnat. Studioon kannattaa ottaa mukaan useampia asukokonaisuuksia ja mahdollisesti myös muuta kuvausrekvisiittaa, varsinkin jos tähtäimessä on jokin tietty teema. Miten olisivat esimerkiksi pin up -kuvat 50-luvun malliin?

Otathan yhteyttä ja kerrot toiveistasi!