raskausajan kuvaus


Odotusajankuvaus on yleensä paras tehdä 7-8 raskauskuukauden kohdalla. Silloin vatsa on jo pyöreä, muttei vielä laskeutunut. Tämä on toki  hyvin yksilöllistä. Kuvaan voi toki tulla siis jo aikaisemminkin. Teen raskausajan valokuvauksen aina yhteisen suunnitelman mukaisesti. Kuvaukseen varataan riittävästi aikaa, jolloin voimme rauhassa tutkia parhaita kuvakulmia ja asentoja, joissa on helppo olla. Kuvissa voidaan käyttää vaatteita, kankaita tai vain valolla piirrettyä muotoa pyöreään vatsaan (tämä toimii tummassa kokonaisuudessa).

Mukana voi olla useampi asuvaihtoehto. Autan mielelläni ideoimaan kivoimman kokonaisuuden. Jos haluat peittävämmän asun, mutta mahan silti paljaaksi esimerkiksi aamutakki tai Isän kauluspaita josta maha kurkistaa on hyvä idea. Minulla on käytössä erilaisia kankaita.

Isosisarukset ja isä ovat tietysti tervetullut kuvaukseen. Kuvauksen voi aloittaa esimerkiksi yhteiskuvista ja sitten vapauttaa muun perheen ja jatkaa sinun kanssa kaksin.

Kuvauksen hinta 125€.

Sisältää kuvauksen, koevedokset, 2 kpl 12 cm x 15 cm kuvaa viimeisteltynä pohjukkeessa. 

Varaa aika kuvaukseen tästä  Ajanvaraus myös puhelimitse 050 535 9575 tai sähköpostitse hanna.tarkiainen(@)kuvitelmia.fi.