Lapsikuvaus


Lapsuus on kallisarvoinen ja ohikiitävä: pikkuruisia varpaita ja sormia ja hymy, joka on kuin auringonpaiste, samanaikaisesti sekä huterat että tomerat askeleet. Tämä kaikki kannattaa ikuistaa laadukkaalla valokuvalla. 

Valokuvien avulla pääsemme takaisin elämämme varhaisiin vaiheisiin niihinkin, joita emme muuten muistaisi. Minua viehättää erityisesti lasten vilpittömyys, ja sen yritän myös vangita kuviini. Tärkeintä kuvauksessa on, että lapsen persoonallisuus välittyy.

Kuvaus tehdään aina lapsen ehdoilla. Kuvaustilanteessa vauhti ja vaihtuvat mielialat ovat pelkästään hyvä asia, kunhan aikaa varataan riittävästi. On myös hyvä muistaa, ettei kuvaa ole pakko saada purkkiin ensimmäisellä kerralla. Jos kuvattava on kipsissä tai känkkäränkkä, asiaan voi kaikin mokomin palata parempana päivänä. Tilava ja rauhallinen studioni tarjoaa lasten kuvaamiseen hyvät puitteet: pysäköinti, imettäminen ja vessareissut onnistuvat mutkattomasti, eikä melu häiritse.

Lapsikuvauksen hinta on 125 €. Se sisältää monipuolisen kuvauksen, reilusti koevedoksia ja kaksi valmista viimeisteltyä 12cmx15cm kokoista valokuvaa pohjukkeessa. Lisäkuvavaihtoehtoja on paljon. Varaa aika kuvaukseen tästä  Ajanvaraus myös puhelimitse 050 535 9575 tai sähköpostitse hanna.tarkiainen(@)kuvitelmia.fi.

Otan kuvauksessa monipuolisesti erilaisia otoksia. Välillä voi vaihtaa vaatteitakin. Monesti yksiväriset vaatteet tekevät kuvista rauhallisempia ja sisaruskuvissa jonkinlainen vaatteiden yhtenäisyys luovat mukavan kokonaisuuden. Iloiset värit ja kuviot taasen voidaan yhdistää esimerkiksi valkoiseen taustaan ja saada näin raikas ja iloinen lopputulos. Minulla on paljon erilaista rekvisiittaa studiolla, tyyliä löytyy vanhanajan rekvisiitasta modernimpaan. Paljon erilaisia ja erinäköisiä tuoleja, jakkaroita, laukkuja, rappusia, palloja, pelejä, vateja, leluja, nalleja, autoja, kukkia, kankaita, peilejä. Omaa rekvisiittaa voi halutessaan ottaa myös mukaan. Kuvaustaustoja minulla on käytössä useita erilaisia ja kuvauksen aikana voimme vaihtaa myös taustaa. Tyylisyys suunnitellaan yhdessä kuvauksen alussa. Studioni on tilava ja monipuolinen, rakentamani erilaiset kuvauskulmat mahdollistavat sen että kuvista saadaan halutessa myös studiomaisuudesta poikkeavia kuvia.

Usein lapsikuvauksen yhteydessä suosittelen kuvattavan myös koko perheen ja sisaruskuvat. Lapsikuvauksen yhteydessä perhe- tai sisarlisä on 20 €. Eli yhteensä lapsikuvaus sisaruksien ja perheen kanssa 145€. Tutustu perhekuvagalleriaan tästä.