Passikuvaus


Kuvitelmia on myös passikuvan ammattilainen. Viralliset passikuvat sekä henkilökorttikuvat, ajokorttikuvat, viisumikuvat, kuvat opiskelijakorttiin ja muut lupakuvat. Passikuvan hinta on 20€ ja toimitan kuvan suoraan sähköisesti poliisin lupapalveluun. Saat kuvauksessa käydessäsi kuvatunnuksen jonka avulla on helppo hakea passi sähköisesti.

Jos haluat passikuvat myös valokuvana. Kuuden kuvan sarja ja sähköinen kuvatunnus yhteensä 27€.

Passikuvaan voi myös valmistautua. Itse kuvaa ei ole lupa retusoida, mutta kukaan ei kiellä ehostamasta originaalia. Passikuvaan voi varata ajan esimerkiksi samalle päivälle kampaamoajan kanssa. Otan myös pienten vauvojen passikuvia. Mainitse aikaa varatessasi, mikäli kuvaan on tulossa pieni vauva, joka ei vielä kannattele omaa päätään.

Studioni on avoinna klo 9-17. Voit varata ajan sähköisestä kalenterista tai soittamalla 050 5359575 varataksesi sinulle sopivan passikuvausajan! Arkena kuvaan pääsee jopa klo 21 asti, ja useimmiten ehdin ottaa passikuvia myös lauantaina tai sunnuntaina. HUOM! Passikuvaan pääsee aina saman päivän aikana. Ennakkoon soittamalla, viestillä varmistat etten ole varattuna toiseen kuvaukseen.

Studioni sijaitsee Hyvinkäällä Sillankorvankatu 25 osoitteessa. Liikkeen edestä löytyy aina parkkitilaa. Helppo tulla.