Valmistujaiskuvaus


Uuden edessä

Kuvittelepa, miltä tuntuu, kun vuosien uurastus on päätepisteessä ja paperit ovat vihdoin kädessä. Nämä huippuhetket ovat Sinulla tai teidän perheessänne pian käsillä. On juhlan aika. Järjestelyitä riittää, ja kuvaus on yksi niistä. Siinä toivon voivani olla avuksi, etsimässä sopivinta vaihtoehtoa niin kuvauksen ajankohdaksi kuin kuvan tyyliksi.

Valmistujaisjuhlat ovat tärkeitä etappeja ihmisen elämässä. Ne symboloivat kasvua, sitoutumista ja uuteen vaiheeseen astumista. Nämä käännekohdat on tapana tallentaa kuviksi. Perinne ei kuitenkaan velvoita tavanomaisuuteen, vaan tuttukin aihe voidaan kuvata tuoreesti. Jokainen valmistunut ansaitsee yksilöllisen kuvan, joka vielä vuosienkin jälkeen herättää lämpimiä muistoja. Valmistujaiskuvissa kuvattavan persoonallisuus voi ilmetä pukeutumisen lisäksi taustassa sekä kuvausasennossa ja -rekvisiitassa. Usein rakkaaseen harrastukseen, uuteen ammattiin tai tulevaisuudensuunnitelmiin liittyvä esine voi olla se piste iin päälle, joka puhaltaa kuvaan hengen. Kuvaa voidaan myös käsitellä raikkaasti.

Mikä voisi olla Sinun kuvasi juju? Kuvauksen hinta 125€. Sisältää 2 kpl 12×15 kokoista kuvaa. Lisäkuvat hinnaston mukaan. Paljon erilaisia kuvatuotteita, canvastauluja, kuvakirjoja, kiitoskortteja. Myös digitaaliset kuvapaketit. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä millainen kuva Sinulle tehdään.

Varaa aika kuvaukseen tästä  Ajanvaraus myös puhelimitse 050 535 9575 tai sähköpostitse hanna.tarkiainen(@)kuvitelmia.fi