PROFIILI, FACEBOOK, LINKEDIN KUVAUS


Muotokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: se voi kuvittaa ainakin tuhat kertomusta, kokonaisen elämäntarinan. Ja jos kuvaan lisätään fantasian tai digitaalisen taiteen elementtejä, elämän varrella koettuun sekoittuu aineksia unelmista ja satujen maailmasta. Tosi ja kuvitelmat kohtaavat.

Aina muotokuva ei kuitenkaan ole tarinankertoja. Joskus se on viestintuoja, jonka tarkoituksena on välittää tietty kuva yrityksestä, yhteisöstä sekä kuvattavan asemasta ja ammattitaidosta.

Näiden PR-kuvien ja kuvituskuvien ensisijainen merkitys on vaikuttaa osana markkinointiviestintää. Ne julkaistaan nettisivuilla, esitteissä, käyntikorteissa. Mutta vaikka lähtökohta on käytännöllinen, kuvattavan persoonallisuuden oivaltaminen on aivan yhtä tärkeää kuin niissä muotokuvissa, joilla ei ole kaupallista tai tiedottavaa tarkoitusta. Haluan aina kuvata niin, ettei ihmisen persoonallisuus katoa prosessissa.

Muotokuvissa mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kaikki on kiinni tavoitteesta, siitä, mitä asiakas toivoo. Minkälainen kuva Sinulle saisi olla?

1. Suppea. Profiilikuvaus. Matrikkeli, Linkedin, Facebook jne. 75€.  Sisältää kuvauksen, koevedokset ja yhden tiedoston käyttöoikeuksin. Kuvauksessa keskitytään kasvokuvaan. Lisätiedostot 30€/kpl. Viimeistelty käsitelty tiedosto käyttöoikeuksin valitaan koevedoksista. Koevedokset tulevat salasanalla suojattuna nettigalleriaan. Jos haluaa toisen/useamman kuvan tästä kuvauksesta esimerkiksi eri ilmeellä – lisätiedostot ovat 30€/kpl.

2. Laaja. Profiilikuvaus 130€. Kokokuva, puolilähikuva, kuvaus eri asuilla, voidaan vaihtaa kuvaustaustaa. Hintaan sisältyy kaksi valmista käsiteltyä tiedostoa käyttöoikeuksin jotka valitaan koevedosgalleriasta. Koevedokset, reilu määrä, tulevat salasanalla suojattuna nettigalleriaan.

Lisätiedostot ovat 30€/kpl.

Kahdeksan kuvan lisäpaketti 170€.

Tarjoan myös Linkedin/Facebook taustakuvan suunnittelupalvelua. Yksilöllisen ja erottuvan taustakuvan hinta alkaen 40€.