Naistenpäivä

Tervetuloa osallistumaan Kuvitelmia Facebook sivuillani arvontaan. Naistenpäivän kunniaksi haluan ilahduttaa kaikkia ihania naisia järjestämällä arvonnan, jossa voit voittaa boudoir-kuvauksen studiollani Hyvinkäällä. Boudoir-kuvassa jokainen on kaunis, täydellinen omana itsenään. Vaihtoehtona on muotokuva, eli voittaja voi valita halutessaan myös muotokuvauksen.

Kerro tulisitko kuvaukseen itse, vai antaisitko boudoirkuvauksen lahjaksi jollekulle upealle naiselle. Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoineiden kesken. Kiva jos tykkäät myös Facebook-sivuistani ?

Voittaja arvotaan 18.3.2019 klo 12. Voittaja ilmoitetaan tässä postauksessa ja voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Vastuussa tästä arvonnasta olen minä itse Hanna ja toivotan kaikille Hyvää naistenpäivää ja onnea arvontaan!