Yhteistyöprojekti Laurean opiskelijoiden kanssa

Minulla on ollut ilo aloittaa syksyllä yhteistyöprojekti Laurean liiketalouden opiskelijoiden kanssa Kuvitelmia yritykseni kehittämiseksi. Muutaman kerran olemme jo opiskelijoiden kanssa tavanneet ja käyneet yhdessä läpi ideoita ja ajatuksia. Ensimmäinen konkreettinen toteutuva asia on asiakastyytyväisyyskysely. Olisin kovasti iloinen jos käyttäisit muutaman minuutin aikaa ja lukisit alla olevat terveiset.

 

Heippa!

Haluatko voittaa itsellesi Canvas-taulun?

Olemme Laurean Hyvinkään kampuksen liiketalouden opiskelijoita, ja teemme yhdessä Kuvitelmia-yrityksen kanssa asiakastyytyväisyyskyselyä, jonka täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Kysely on tarkoitettu Kuvitelmia-yrityksen asiakkaille, jotta saamme aitoja kokemuksia ja mielipiteitä yrityksestä, ja näin ollen yritys voi kehittää toimintaansa.

Kysely täytetään anonyyminä ja kyselyn tuloksia käytetään Kuvitelmia-yrityksen asiakaskokemusten kehittämiseen.

Kyselyn lopussa on mahdollisuus osallistua arvontaan täyttämällä yhteystiedot. Arvonnan palkintona on Canvas-taulu 30×40 (arvo 120€). Arvonnassa käytettäviä yhteystietoja ei käytetä markkinointiin tai kyselyyn. Arvonta toteutetaan 8.11.2018.

Olemme kiitollisia kaikista vastauksista!

Vastaattehan kyselyyn 6.11.2018 mennessä.

Kyselyyn pääsette tästä linkistä   (linkki ohjautuu kysely sivulle)

Lisätietoa:

Projektipäällikkö Mirka Kivinen, mirka.kivinen@student.laurea.fi, puh. 044 520 9712

Yhteistyökumppani Hanna Tarkiainen, hanna.tarkiainen@kuvitelmia.fi, puh. 050 535 9575