Ihanat äidit <3

Äitienpäivä lähestyy. Ihana vinkki lahjaideaksi. Lahjakortti kuvaukseen. Nyt uuden liiketilan avajaistarjouksena minulla on perhekuvaus hintaan 75€. Tarjous voimassa tämän viikon (vko 16) ajan. Kuvaus voidaan toteuttaa myöhemmin tämän vuoden aikana, studiossa tai lähimiljöössä. Hintaan sisältyy kuvaus erilaisilla kokoonpanoilla. Jos perheessä on esimerkiksi synttäreitä viettäviä lapsia – voidaan hyvin ikuistaa samalla omat potretit perheen pienistä ja sisaruskuvat ja sitten tietysti ihania äitilapsi-kuvia. Olen kerännyt tähän alla kuvagalleriaan muutamia ihania mallikuvia. Äitiys eri-iässä.

Lahja voi hyvin olla myös mummille. Ihana kokemus ja elämys, yhteinen kuvaushetki omien lasten ja lastenlasten kanssa. Mukavasta kuvaushetkestä jää muistoksi paljon erilaisia koevedoksia joihin on mukava palata sitten myöhemminkin ja tietysti valmiit kuvat joita tähän kuvauspakettiin sisältyy kaksi 12×15 kokoista kuvaa. Minulla on nyt paljon ihania uusia kuvatuotteita tarjolla, kuvasuurennoksia ja canvastauluja. Kerron mielelläni lisää ja esittelen vaihtoehtoja. Lahjakorttien nouto käy kätevästi Sillankorvankatu 25. Tehdään yhdessä ikimuistoinen äitienpäivälahja.