Yrityksille, profiili, facebook, LinkedIn

Tartu mahdollisuuteen erottautua kilpailijoista

Miten yritys menestyy? Tietysti tekemällä asiat paremmin kuin kilpailijansa, esimerkiksi olemalla ammattitaitoinen, kustannustehokas, luotettava ja nopea. Asiakas muistaa varmasti, minkälaista palvelua hän teiltä sai, mutta ennen kuin yrityksenne voi tehdä vaikutuksen, tarvitaan ensimmäinen
yhteydenotto. Kun mahdollinen asiakkaanne valitsee palveluntarjoajaa tai yhteistyökumppania, mielikuvat ratkaisevat. Silloin merkitystä on toki hyvällä maineella ja suosituksilla, mutta usein yrityksen kiinnostavuus riippuu pitkälti siitä, miltä se näyttää vaikkapa verkkosivuillaan. Ensivaikutelma on tärkeä, koska jos se jää vaisuksi, toista tilaisuutta uuden asiakkaan vakuuttamiseen ei ehkä tule. Siksi yrityksen kannattaa panostaa visuaaliseen ilmeeseen ja valokuviin osana sitä. Laadukas valokuva yrityksen henkilöstöstä, miljööstä, palveluista tai tuotteista on tehokas viestinviejä.

YRITYKSEN TAVOIN MYÖS ESIINTYVÄ TAITEILIJA TARVITSEE PR-KUVIA ESIMERKIKSI VERKKOSIVUILLE, ESITTEISIIN JA KÄYNTIKORTTEIHIN.

Vaikka PR- ja YRITYSKUVAUSTEN lähtökohta on käytännöllinen, henkilöitä kuvatessa on mielestäni aina oivallettava kohteen persoonallisuus. Se ei saa kadota prosessissa, jos kuvilla halutaan vaikuttaa. Suunnitellaanko yhdessä, miten SINUT tai teidän yrityksenne ja sen työntekijät kuvattaisiin parhaassa valossa?

Matrikkelikuvauksen hinta on 45€. Se sisältää kuvauksen puolilähivartalo/kasvo rajauksella. Hintaan sisältyy yksi valmis käsitelty tiedosto käyttöoikeuksin joka valitaan koevedoksista. Koevedokset tulevat salasanalla suojattuna. Jos haluaa toisen/useamman kuvan tästä kuvauksesta esim eri ilmeellä. Lisätiedostot ovat 20€/kpl. Toinen vaihtoehto on laajempi matrikkelikuvaus. Sen hinta on 150€. Siihen sisältyy monipuolisempi kuvaus. Esimerkiksi mahdollisuus vaihtaa vaate kesken kuvauksen. Pakettiin sisältyy 6 tiedostoa vapain käyttöoikeuksin. Tässä kuvauksessa voimme ottaa myös esim koko kuvia/muulla kuin kasvo rajauksella. Minulla on myös Linkedin taustakuvan suunnittelu palvelu. Jos haluaa yksilöllisemmän ja erottuvan, sen hinta on 40€.